hi
AVIS DE COOKIES

Aquest web utilitza galetes pròpies necessaries per otimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències.
També pot utilitzar algunes cookies de tercers amb finalitats publicitàries(mostrar anuncis i contingut relacionat amb les vostres preferències en base a un perfil elaborat a partir dels teus hábits de navegació, com per exemple,el teu tipus de dispositiu) i analítiques(medició de l'actividad en el lloc web, com el nombre de visites en el lloc web o las pàginas web más visitades).


FUSTERIA
ESTEVE RIBAS
Tel: 972 77 05 37
C/ Esganyadora, 5
17130 - L'Escala (Girona)
Tel. 972 77 05 37
Correu-e: e.ribas71@gmail.com

 


HORARI ATENCIÓ AL PÚBLIC:

De dilluns a divendres
de 9h a 13h i de 15h a 20h
Dissabtes tancat

Comandes per web o telèfon
972 77 05 37

Utilitzeu aquest formulari per sol·licitar informació i contactar amb nosaltres:
Nom
Empresa
Correu-e
Telèfon
Consulta
Documento sin título De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, ens informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de Fusteria Esteve Ribas amb CIF i domicili social a C/ Esganyadora, 5 - parcel·la 9, 17130, L'Escala (Girona), amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, Fusteria Esteve Ribas informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir els preceptes esmentats amb anterioritat.

Mentre no ens comuniqueu el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per a les finalitats esmentades.

Fusteria Esteve Ribas informa que procederà a tractar els dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que Fusteria Esteve Ribas es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o es rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

De conformitat amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic e.ribas71***gmail.com.

Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per presentar la reclamació que consideri oportuna.

Amb el enviament del formulari de recollida de dades, accepta la política de privacitat de Fusteria Esteve Ribas.

Tancar finestra
Carrer de l'Esganyadora, 5 - 17130 - L'Escala (Girona) - Tel 972 77 05 37 - e.ribas71@gmail.com
Fusteria Esteve Ribas
C/ Esganyadora, 5 - parcel·la 9
17130 - L'Escala (Girona) 
972 77 05 37
COMPARTEIX LA NOSTRA WEB A
Compartir Twitter Compartir Facebook
n° visites: 42759